Postet nga: Agjencia kundër korrupcionit

Antikorrupsioni konstaton se emërimi eventual i Arben Ismailit si Kryeprokuror i Shtetit bie ndesh me Ligjin për Konflikt të Interesit

Agjencia Kundër Korrupsionit ka nxjerrë opinion ligjor lidhur me emërimin e ish-anëtarëve të Këshillit Prokurorial në pozitën e Kryeprokurorit të Shtetit.

Agjencia kundër Korrupsionit nis procedurat kundër zyrtarëve të Listës Serbe

Agjencia kundër Korrupsionit në Kosovë ka nisur procedurat hetimore kundër zyrtarëve të Listës Serbe, parti udhëheqëse e serbëve të Kosovës, e cila ...

AKK: Nuk ka lëshime teknike në rastin e Arta Rama-Hajrizit dhe Xhavit Halitit

Agjencia Kundër Korrupcionit (AKK) me anë të një komunikate është deklaruar lidhur me formularët e deklarimit të pasurisë për ish kryetaren e gjykatës Kushtetuese të Kosovë...

Asnjë grua nuk shpreh interesimin për ta drejtuar Agjencinë Kundër Korrupsion

Njëzetë e një burra ia kanë mësyrë drejtimit të Agjencisë Kundër Korrupsion ndërsa ajo që bie më së shumti në sy, është fakti se asnjë grua ...

Shumë hetime e pak dënime ndaj zyrtarëve lartë për korrupsion

Agjencia Kundër Korrupsionit, vazhdon të dërgojë kallëzime penale për korrupsion në prokuroritë e Kosovës, por ato nuk po trajtohen me prioritet të duhur, thonë zyrtarë...

Pas raportimit të KALLXO.com, AKK e detyron Milazim Gjocajn të heqë dorë nga pozita e dekanit

Pas raportimit të rastit nga zyra ligjore e Rrjetit Ballkanik të Gazetarisë Hulumtuese - BIRN, Agjencia Kundër Korrupsion e ka detyruar Drejtorin e Departamentit Shëndetësor të Burgjeve ...

Kjo është pasuria e vajzës deputete të Gani Gecit

Deputetja e Lidhjes Demokratike e Kosovës (LDK) në deklarimin e pasurisë në Agjencinë Kundër Korrupsionit (AKK), ka deklaruar në pronësi të përbashkët se posedon një ...

Rektori i UP-së, Marjan Dema me mbi 53 mijë euro para të gatshme

Rektori i Universitetit të Prishtinës, Marjan Dema ka deklaruar se ka pronë të paluajtshme me vlerë 277 mijë e 600 euro.