array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}

Shkodran Nikçi

Shkodran Nikçi

KALLXO.com është mjeti që qytetarët e rajonit të Dukagjinit e shfrytëzojnë për t’i shprehur brengat e tyre përmes gazetarit Shkodran Nikçi. Ai e ka për obligim të “qajë hallet” me banorët dhe t’i raportojë ato për opinionin publik. Gazeta Jeta në Kosovë është arma kryesore të cilën Shkodrani e shfrytëzon për shprehjen e parregullsive nga shkelësit e ligjit. Hulumtimet dhe puna ne terren janë pasioni i tij, nga të cilat nuk e ka plan të ndahet asnjëherë