Nisma Thotë se Siguroi Tetë Deputetë

Në një komunikatë për medie, Nisma për Kosovën deklaroi se nga zgjedhjet e 11 qershorit ka siguruar më së paku 8 deputetë.

Në një komunikatë pas mbledhjes së anëtarëve të kryesisë dhe kryetarëve të degëve të Nismës për Kosovën, ky subjekt politik deklaroi rritje për 40 për qind nga zgjedhjet e 11 qershorit.

Nisma po ashtu njoftoi sigurimin e më së paku tetë deputetëve të saj nga këto zgjedhje.

Sipas kryetarit Limaj, “Nisma do të jetë pjesë e qeverisë me kryeministër Ramush Haradinajn”.

Në Kuvendin e Kosovës të krijuar nga zgjedhjet e vitit 2014, Nisma për Kosovën kishte gjashtë deputetë.

17 Qershor 2017 - 18:38

Bekim Muhaxheri 17/06/2017 - 18:38
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend