Postet nga: Kadri Veseli

Një delegacioni i Ministrisë së Drejtësisë takoi ish-eprorët e UÇK-së në paraburgim në Hagë

Një delegacion i Ministrisë së Drejtësisë i kryesuar nga zëvendësministri Blerim Sallahu ka vazhduar takimet zyrtare në Hagë në kuadër në vizitës zyrtare që po ...

Dosja e Thaçit, Veselit, Selimit dhe Krasniqit përmban 11 mijë dokumente

Ndaj ish krerëve të UÇK-së, Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqit të akuzuar për krime luftë, sot po mbahet seancë përgatitore në ...

Sot mbahet seanca ndaj ish krerëve të UÇK-së në Gjykatën Speciale

Seanca përgatitore ndaj ish krerëve të UÇK-së Hashim Thaçit, Rexhep Selimit, Kadri Veseli dhe Jakup Krasniqit pritet të mbahet sot.

Memli Krasniqi e 'harron' vendimin e Kadri Veselit

Kryetari i ri i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi nuk e ka përfillur një vendim të ish-kreut të PDK-së, Kadri Veseli për zyrtarët e partisë ...

Foto, Hashim Thaci, Kadri Veseli, Rexhep Selimi, Jakup Krasniqi

Gjykimi i ish-krerëve të UÇK-së, mbrojtja kërkon listë paraprake të dëshmitarëve

Sot është mbajtur konferenca e radhës mbi ecurinë e çështjes në rastin kundër ish-krerëve të UÇK-së, Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqit.

Hagë: Gjykata e Apelit refuzon ankesat e aplikuesve për status të viktimës, në rastin kundër ish-krerëve të UÇK-së

 

Kadri Veseli është lejuar vetëm 2 orë të qëndrojë pranë familjes së ngushtë

Kadri Veseli është lejuar vetëm rreth 2 orë të jetë pranë familjes së ngushtë pas rastit të vdekjes së babait të tij.

Kadri Veseli arrin në Kosovë

Ish-kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Kadri Veseli ka arritur në Kosovë për të marrë pjesë në të pamën e babait të tij që ndërroi ...