Gjykimi për grabitje në Pejë, dështon seanca

Seanca kundër  Besfort Kabashit, Fatlum Bytyqi, Norik Hashani dhe Leotrim Bajselmani të akuzuar për grabitje, ka dështuar të mbahet të premten në Gjykatën e Pejës.

Sipas Prokurorisë, të akuzuarit me 22 janar 2019, duke vepruar si anëtarë të grupit dhe me përdorim të armës, kanw marrw nga e dëmtuara A. R. çantën me të holla në vlerw prej 8543 euro.

Kryetari i trupit  gjykues, gjykatësi Sami Sharraxhiu konstatoi se nuk janë plotësuar kushtet për mbajtjen e seancës se sotme, për shkak të mungesës sw mbrojtësit të akuzuarit Besfort Kabashi.

I akuzuari Besfort Kabashi, tha se nuk ka arritur tw siguroj mbrojtës për seancën e sotme.

“Familja ime ka pas për obligim të më siguroj një mbrojtës sipas autorizimit por nuk ka arritur ta siguroj për sot, kështu që në shqyrtimin e sotëm kryesor nuk kam mbrojtës, andaj kërkoj te shtyhet seanca”, deklaroi i akuzuari Kabashi.

Seancat e radhës janë shtyer për date 28 dhe 29 Gusht 2019.