Postet nga: bratisllav Nikoliq

'Brezovica 1' - I pandehuri për dhënie ryshfeti që ishte në arrati, me 20 mijë euro dorëzani mbrohet në liri

Prokuroria Themelore e Ferizajt më 16.04.2024 kishte njoftuar se ishte arrestuar një i dyshuar cili kishte qenë në kërkim për rastin e njohur si ‘Brezovica 1’, e të nesërmen ...

Apeli vërteton urdhrin e Gjykatës së Pejës për lirimin e vilave të sekuestruara në Brezovicë

Gjykata e Apelit e ka refuzuar si të pabazuar ankesën e Prokurorisë Themelore të Ferizajt, duke vërtetuar urdhrat e Gjykatës Themelore të Pejës të 5 dhe 6 korrikut 2023, ...

Zhvillimet në rastin ‘Brezovica’, Prokuroria do të ankohet për lirimin e kryetarit të Shtërpcës

Prokurori i  Prokurorisë Themelore në Ferizaj, Rasim Maloku, ka thënë se do të ankohet lidhur vendimin e sotëm të Gjykatës së Pejës për të liruar ...

Lirohet nga paraburgimi ish-kryetari i Shtërpcës, pagoi 50 mijë euro dorëzani

Gjykata themelore në Pejë ka marrë sot aktvendim që të lirojë nga masa e paraburgimit ish-kryetarin e Shtërpcës, Bratisllav Nikoliq dhe njërin nga të akuzuarit për ...

Dosja e Prokurorisë: Leja e ndërtimit për një vilë në Brezovicë paguhej 10 mijë euro

Dhjetëra vila luksoze, hotele dhe lagje me shtëpiza janë ndërtuar në Brezovicë pas vitit 2013 me leje ndërtimore të cilat pretendohet të jenë siguruar përmes afera ...

Rasti "Brezovica": Ish-kryetari i Shtërpcës akuzohet se mori mbi 1 milion euro nga biznesmenët kosovarë

Kryetar komune, drejtorë, inspektorë nga niveli lokal dhe sekretarë, inspektorë e kryeinspektor nga niveli qendror, janë pjesë e aktakuzës voluminoze të Prokurorisë së Ferizajt në rastin "Brezovica".

‘Brezovica 1’ - Aktakuzë ndaj ish-kryetarit të Shtërpcës dhe 11 të tjerëve

 

Rasti 'Brezovica', përfundon seanca ndaj të dyshuarve

Seanca dëgjimore ndaj 10 të arrestuarve në rastin “Brezovica”, ka përdunduar në Gjykatën e Ferizajt.