array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Vyrtyte Gërvalla

Vyrtyte Gërvalla

Vyrtyte Gervalla studimet bachelor i ka përfunduar në Fakultetin Juridik në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”.

Gjatë viteve të studimeve ka pasur angazhim të theksuar. Për tri vite radhazi ka qenë bursiste, ndërsa dekanati i Fakultetit i ka ndarë mirënjohje si Studente e Dalluar e gjeneratës.
Momentalisht në BIRN është e angazhuar në pozitën e Monitorueses të Gjykatave.
Para angazhimit në BIRN ka përfunduar praktiken njëvjeçare në Prokurorinë Themelore në Pejë, për çka është certifikuar nga KPK-ja.

Shaban Gogaj i akuzuar për vrasje nuk ka mbrojtës, gjykata anulon seancën

Incidenti me armë në Klinë, i akuzuari: Pa dashje e kam plagosur gruan time

Gjykata e Pejës refuzon kërkesën e OAK për inicim të procedurës disiplinore ndaj gjyqtares në rastin e Shaban Gogajt

Haki Rugova nënshkroi kontratë për vëllanë e tij më 2014, deri në vitin 2013 edhe vetë kishte hise në kompani

Çka rregullon ligji për Identifikimin elektronik dhe shërbimet e besuara në transaksionet elektronike?

Gjykimi për vrasjen e dy vëllezërve në Shaptej të Deçanit, Gjykata urdhëron që të akuzuarit t'i bëhet superekspertizë psikiatrike

Foto, Hashim Thaci, Kadri Veseli, Rexhep Selimi, Jakup Krasniqi

Gjykimi i ish-krerëve të UÇK-së, mbrojtja kërkon listë paraprake të dëshmitarëve

Gjykimi për vrasjen që dyshohet se u krye me pagesë, kundërshtime mes mbrojtjes dhe Prokurorisë

Lejet e ndërtimit në rajonin e Dukagjinit: 6 zyrtarëve të Klinës, Deçanit dhe Istogut i caktohet arresti shtëpiak

I akuzuari për tentim vrasje: Nuk kam pas për qëllim të plagos askënd

Vrasja e para 32 viteve në Deçan, eksperti: Është e pamundur të përcaktohen sa persona i kanë shkaktuar 16 plagët në trupin e 25 vjeçarit

Pejë, 2 vite burg për burrin që akuzohet se kishte goditur me mjet të fortë gruan

Gjykata refuzoi ekspertizën e mbrojtjes në rastin e gjykimit ndaj të dyshuarit për vrasjen e vëllait

Drejtoresha e Kadastrit në Klinë mohon akuzat për keqpërdorim të detyrës

Avokati Besnik Berisha përjashtohet nga e drejta për të mbrojtur Shaban Gogajn