Postet nga: Prokuroria

Mitrovicë, nis gjykimi i të pandehurës për kërcënimin e një burri në motel

Sot në Gjykatën e Mitrovicës ka filluar gjykimi ndaj të pandehurës N.N., e akuzuar për kanosje ndaj një burri.

Hetuesit e Krimeve Ekonomike Lavdim Osmani e Lutfi Menxhiqi në bankën e të akuzuarve për marrje ryshfeti

Dy hetuesit e Krimeve Ekonomike në Policinë e Kosovës, Lavdim Osmani dhe Lutfi Menxhiqi, të akuzuar nga Prokuroria për marrje të ryshfetit, janë ulur sërish sot në ...

Vrasja në ‘Bon Vivant’, Gjykata jep vendimin për dy të akuzuarit

Gjykata e Prishtinës ka shpallur aktgjykimin për vrasjen e rojës së lokalit “Bon Vivant”, ku akuzohen Masar Gërdovci dhe Sherif Krasniqi.

Detajet e prokurorisë për vrasjen e dyfishtë në Prizren: Ngjarja ndodhi në prani të familjarëve

Mbrëmë në Prizren, një zyrtar policor dyshohet se ka vrarë vajzën e tij e më pas edhe veten në shtëpinë e tyre.

Ambasadorët e SHBA-ve kërkojnë që kriminelët e luftës të dalin para drejtësisë, pavarësisht kombësisë së tyre

Ambasadori i përgjithshëm për Zyrën e Drejtësisë Penale Globale, Morse H. Tan, dhe ambasadori Philip Kosnett shprehen zotimin e Shteteve të Bashkuara për të ...

Gjykimi i grupit të akuzuar për grabitje

Grabitja e 65 mijë eurove, sërish dështon seanca ndaj të akuzuarve

Ferdi Sali, Liridon Musliu, Labinot Halimi dhe Selman Halimi, kanë dalë para gjykatësit në Gjilan për t`u përballur me akuzën për grabitje, por seanca ...

Tenderi i dyshimtë për familjen e ministrit - LIVE

Në emisionin e sotëm do të transmetohet hulumtimi për tenderin e dyshimtë të Komunës së Malishevës, i cili ka shkuar për vëllanë e ministrit ...

Gjykimi ndaj ish inspektorëve të Gjilanit

Nis rigjykimi i katërt ndaj ish-inspektorëve dhe ish-drejtorit të urbanizmit të Komunës së Gjilanit

Merita Cana- Shabani, Shkëndije Mahmuti- Hajdini, Baki Azemi dhe ish-drejtori i Urbanizmit, Valon Shefkiu, janë ulur sot në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Gjilanit.