Postet nga: Alban Ajvazi

Gjykata vendos ndaj ish-drejtorit të Sekretariatit të KPK-së, Lavdim Krasniqi

Ish-drejtori i Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës Lavdim Krasniqi është liruar nga akuzat e Prokurorisë për ushtrim ndikimi në bashkëkryerje dhe mosraportim të pasurisë.

Gjykimi për aferat korruptive në KPK, nuk aprovohet kërkesa për ekspertizë të re për rastin

Gjykimi ndaj Lavdim Krasniqit ish-drejtor i Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, Flora Dodës e Marigona Berishës, të akuzuar për aferën korruptive brenda kë...

Akuzat për marrje të ryshfetit ndaj ish-kryeshefit të KPM-së, prokurori thotë se vërtetua vepra e mbrojtja pretendon për fshehje të provave

Ish-kryeshefi i Komisionit të Pavarur për Media, Luan Latifi, ka dalë sot para Gjykatës së Prishtinës për t'u përballur me akuzat për korrupsion. I ...

Ardian Krasniqi i paarritshëm për Gjykatën, veçohet procedura ndaj tij

Në Gjykatën e Prishtinës sot u mbajt seanca e parë e rigjykimit në rastin ku ish ish-drejtori i Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, Lavdim Krasniqi, ...

Shtyhet seanca gjyqësore ndaj ish-shefit të KPM-së i akuzuar për marrje ryshfeti

Është shtyrë seanca e sotme gjyqësore në gjykimin ndaj ish-kryeshefit të Komisionit të Pavarur të Mediave, Luan Latifi, i cili nga Prokuroria po akuzohet se i ka kërkuar ...

Mungoi prokurori, dështon seanca ndaj zyrtarit të Ministrisë së Infrastrukturës dhe ish-pronarit të kompanisë 'Sallahu'

Drejtori i Njësisë së Auditimit të Brendshëm në Ministrinë e Infrastrukturës, Begzad Musliu, dhe ish-pronari i kompanisë “Sallahu”, Naim Sallahu, kanë dalë sot para Gjykatës së ...

Ish-kryeshefi i KPM-së Luan Latifi në Gjykatë flet për domethënien e mesazheve 's`po i japin veç 10 mijë'

Ish-kryeshefi i KPM-së, Luan Latifi ka dhënë mbrojtjen e tij në gjykimin ku po akuzohet se ka kërkuar ryshfet nga pronari i kompanisë “Telkos”, Elhami Haziri.

Shtyhet seanca kundër ish-kryeshefit të KPM-së, i akuzuar për korrupsion

Seanca e paraparë të mbahej sot ndaj ish-kryeshefit të Komisionit të Pavarur të Mediave, Luan Latifi, i cili po akuzohet për korrupsion është shtyrë për 1 nëntor.