Postet nga: Artan Qerkini

Sami Lushtaku në Apel, kërkon lirim nga akuza ose zvogëlim gjobe për arratisjen nga QKUK-ja

I dënuar me 12 mijë euro gjobë për akuzën e arratisjes nga Spitali, ish-Kryetari i Skenderajt, Sami Lushtaku doli para gjykatës së shkallës së dytë pë...

'Arratisja nga QKUK', Sami Lushtaku më 30 tetor para Apelit

Lufta për drejtësi në mes Prokurorisë dhe ish kryetarit të Skenderajt, Sami Lushtaku për rastin e njohur “Arratisja nga QKUK” do të zhvillohet në Gjykatën e ...

Avokati i Lushtakut ende nuk e ka pranuar aktgjykimin për rastin 'Arratisja nga QKUK-ja'

Ish-kryetari i Skenderajt, Sami Lushtaku dhe të akuzuarit e tjerë me 14 prill të këtij viti ishte liruar nga akuza për 'Arratisjen nga QKUK-ja', në maj të vitit 2014 së ...

VIDEO - Si e përshkruan avokati i Sami Lushtakut parashkrimin e lëndës për arratisjen nga QKUK

https://www.youtube.com/watch?v=cUvIkaylobk&feature=youtu.be

Prizren - Kundërshtohet aktakuza në gjykimin e Kujtim Gashit

Në gjykimi e ish-ministrit të Kulturës, Kujtim Gashit, u kundërshtua aktakuza e Prokurorisë.

Deklarohen të pafajshëm të akuzuarit për keqpërdorim të licencave të punës të aplikuesve

Të akuzuar për tri vepra penale: mashtrim në bashkëkryerje, legalizim i përmbajtjes së rreme dhe  keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar, Armend Agani dhe Liljana ...

Detaje nga seanca ndaj zyrtarëve të akuzuar të Komunës së Prishtinës

 

Gjykimi ndaj ish-zyrtarëve të BpB-së, kërkohet ekspertiza e tretë

Nazmi Mustafa, Skender Blakçorri dhe Islam Zeka, Nail Reshiti, Ismet Brajshori, Pashk Bala dhe Sherafedin Zhitia, janë ulur sërish sot në bankën e të akuzuarëve në ...