Postet nga: Florent latifaj

Dosja e prokurorisë për vrasjen e rëndë në tentativë, në seancë paraqitet vetëm avokati

I akuzuari Gëzim Braholli, i cili ngarkohet nga Prokuroria për vrasje të rëndë në tentativë dhe mbajtje të paautorizuar të armëve, nuk u paraqit sot në ...

Dosja e Prokurorisë për rastin e rrahjes masive dhe tentim-vrasjen në Mamushë

Prokuroria e Prizrenit të hënën ka kërkuar paraburgim për të dyshuarit lidhur me rastin e rrahjes dhe vrasjes në tentativë në një pompë derivatesh.

Gjykimi për vrasjen e policit të Kosovës dhe policit të UNMIK-ut, refuzojnë të deklarohen të akuzuarit Bedri Krasniqi e Alban Dezdari

Bedri Krasniqi dhe Alban Dezdari, të cilët akuzohen për vrasjen e një polici të Kosovës dhe të një polici të misionit të OKB-së në Kosovë  (UNMIK), në ...

Gjykimi i Milaim Zekës për shkelje të privatësisë, dështon të mbahet seanca

Në Gjykatën e Prishtinës ka dështuar të mbahet seanca gjyqësore në rastin e Milaim Zekës, i akuzuar për shkelje të privatësisë.

Nis gjykimi i ish-ministres Dhurata Hoxha për kontratat për lobim

Ish-ministrja e Integrimeve Evropiane, Dhurata Hoxha, është ulur sot në bankën e të akuzuarve për t’u përgjigjur për akuzat e ngritura ndaj saj dhe katë...

Rasti ‘Hidrocentralet’, Besim Beqaj dhe të akuzuarit tjerë para gjykatës më 1 dhe 2 korrik

Gjykata e Prishtinës ka caktuar seancat e ardhshme ndaj ish-ministrave të qeverisë “Thaçi 2”, në rastin e hidrocentraleve.

I akuzuari në rastin e mashtrimit me viza kërkon zhbllokimin e llogarive për t’i paguar avokatët

I.K, i akuzuar në një rast të mashtrimit për viza pune, i ka kërkuar Gjykatës që t’ia zhbllokojë llogaritë që ia kishte bllokuar Prokuroria, pasi ...

Dënohet ish-deputeti Naser Osmani për Fondin e “trepërqindëshit”

Ish-deputeti i LDK-së, Naser Osmani, dhe Atdhe Gashi, të akuzuar në rastin e njohur “Fondi i Trepërqindëshit” u shpallën fajtorë nga gjykata në Prishtinë.