Ilustrim

Vëzhguesi i një partie politike kërcënon një person në Qendrën e Regjistrimit dhe Rezultateve

Një rast i kanosjes është regjistruar në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve të votave që gjendet në Fushë-Kosovë.

Rasti është raportuar mbrëmë rreth orës 23:40.

Sipas Policisë, është raportuar se një person është kanosur nga vëzhguesi i një subjekti politik.

Njësia përkatëse policore është duke hetuar rastin.