Postet nga: maqedonia e veriut

Propozim i ri në BE: Vendime të ndara për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut

Presidenca finlandeze e Bashkimit Europian propozoi zyrtarisht që të veçohet vendimi për Maqedoninë e Veriut, nga ai për Shqipërinë, lidhur me hapjen e negociatave të pranimit ...

Bullgaria pro hapjes së negociatave të Shkupit dhe Tiranës me BE-në

Kuvendi i Bullgarisë ka miratuar Deklaratën me të cilën i jep mbështetje të plotë fillimit të negociatave të anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut dhe Shqipë...

Bundestagu mbështet fillimin e bisedimeve me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut

Deputetët gjermanë të enjten votuan me shumicë për caktimin e një date fillimi për bisedimet e pranimit në BE me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë, edhe ...

ORCA mbështetë kolegët studentë nga Maqedonia e Veriut

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim përmes një aksioni simbolik ka mbështetur kolegët studentë të Maqedonisë së Veriut pas zvogëlimit të buxhetit pë...

Zbatim i ngadaltë i rekomandimeve të UNESCO-s për Ohrin

 

Maqedonia e Veriut sot kremton 28-vjetorin e pavarësisë

Maqedonia e Veriut sot shënon 28-vjetorin e pavarësisë së saj nga ish-federata jugosllave.

ARBK dhe Regjistri Qendror i Maqedonisë së Veriut me memorandum bashkëpunimi

Agjencia e Regjistrimit të Bizneseve Kosovare (ARBK) dhe Regjistri Qendror i Maqedonisë së Veriut, nga sot do të bashkëpunojnë mes vete, pasi që kanë nënshkruar një memorandum bashkë...

Hapat që mund të zhbllokojnë tregtinë me Maqedoninë Veriore

Ministri në detyrë i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala gjatë takimit më ministrin e Ekonomisë së Maqedonisë Veriore, Kreshnik Bekteshi, janë pajtuar së deri të premten Agjencia e Ushqimit dhe ...