Postet nga: Afrim Shefkiu

Prokuroria e akuzon për përgatitje të sulmeve terroriste në Kosovë, Blend Vrajolli kërkon nga Gjykata t’ia mundësojë t’i kthehet familjes

Në Gjykatën e Prishtinës më 26.02.2024 është mbajtur seanca e fundit e gjykimit të Blend Vrajollit, i akuzuar nga Prokuroria Speciale për përgatitje të sulmeve terroriste ndaj ...

Dështimet e seancave, gjyqtari për seancën e radhës i pyet të akuzuarit: 'Nëse keni naj ditëlindje kallxoni'

Seanca e shqyrtimit fillestar ndaj të akuzuarve për protestën në të cilën kishin pësuar lëndime tre zyrtarë të Policisë më 17, 18.11.2015-të ka dështuar të ...

I akuzuari për përgatitjen e sulmeve terroriste ndaj komunitetit LGBTI ballafaqohet me transkriptet e bisedave telefonike

I akuzuar për përgatitjen e sulmeve terroriste ndaj komunitetit LGBTI dhe në pikën kufitare në Merdarë, B. V. u ul sërish në bankën e të ...

Gjykimi ndaj të akuzuarit për përgatitjen e sulmit terrorist ndaj komunitetit LGBTI, i akuzuari jep mbrojtjen

Blend Vrajolli, i akuzuar nga Prokuroria Speciale për përgatitjen e sulmit terrorist ndaj komunitetit LGBTI, është ulur sot në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e ...

Katër serbët e akuzuar për terrorizëm deklarohen në gjykatë nëse e pranojnë fajësinë

Nën akuza për sulm terrorist me granata dore dhe shok bomba në drejtim të zyrave të KQZ-së, Millun Millenkoviq i njohur si “Llune”, Aleksandër Vllajiq, Dejan Pantiq ...

Historiku i gjykimi të katërshes së akuzuar për terrorizëm – Si u kapën dhe për çka u dënuan?

Ardian Gjuraj, Nuhredin Skenderi, Mentor Bellaqa dhe Ergim Syla janë katër të akuzuarit që u dënuan sot me mbi 30 vite burgim për terrorizëm.

Gjykata sot pritet të marrë vendim për katër të akuzuarit për terrorizëm

Ardian Gjuraj, Nuhredin Skenderi, Mentor Bellaqa e Ergim Syla janë katër të akuzuarit për terrorizëm për të cilët Gjykata e Prishtinës sot pritet të ...

Gjykimi ndaj Arlind Manxhukës e Egzon Azemit shtyhet sepse u paraqitën pa avokat

Më 28 dhjetori të vitit 2022, Gjykata e Prishtinës kishte aprovuar propozimin e Prokurorisë Speciale që të dyshuarit për sulm në zyrat e KQZ-së në veri të vendit, i ndryshoi ...