Postet nga: komisioni hetimor

Ish-anëtarët e Bordit të ZRRE-së intervistohen në Komisionin hetimor për vendimarrjen në sektorin e energjisë

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me procesin e vendimmarrjes në sektorin e energjisë për periudhën 2006-2022, në nivelin legjislativ, ekzekutiv, rregullator dhe në ndërmarrje publike i ka ...

Intervistimi i ish-bordit dhe ish-drejtorit të KEK-ut, si ishin trajtuar humbjet e energjisë në veri

Ish-drejtori i Korporatës Energjetike të Kosovës, Arben Gjukaj dhe ish-anëtarët bordit, Agim Nika, Izet Ibrahimi, Flamur Keqa dhe Ismajl Januzi janë duke u intervistuar nga Komisioni ...

Dështon mbledhja e Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e krizës energjetike - VIDEO

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e krizës energjetike nga Qeveria e Republikës së Kosovës, ka dështuar të mbahet shkaku i mungesës së deputetë...

Komisioni hetimor interviston menaxhmentin e KOSTT-it për periudhën 2006-2008

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me procesin e vendimmarrjes në sektorin e energjisë për periudhën 2006-2022 intervistoi sot menaxhmentin e KOSTT-it për periudhën 2006-2008.

Komisioni Hetimor Parlamentar për energjinë zotohet për rritje të dinamikës së punës

Anëtarët e Komisionit Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e krizës energjetike janë dakorduar ta rrisin dinamikën e punës së këtij komisioni gjatë sesionit ...

Selmanaj: Veç Zyra e Kryeministrit nuk ka dërguar dokumentet që ia kemi kërkuar si komision hetimor për krizën energjetike

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e krizës energjetike nga Qeveria e Republikës së Kosovës në mbledhjen e mbajtur sot kanë diskutuar në lidhje me datat ...

Komisioni hetimor për energjinë e vazhdon mbledhjen pa praninë e mediave

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e krizës energjetike nga Qeveria e Kosovës po e vazhdon mbledhjen të mbyllur për media.

Formohet komisioni hetimor për energjinë nga viti 2006, kryesues Hajdar Beqa

Me 95 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, Kuvendi i Kosovës ka themeluar komisionin hetimor do të ketë objekt hetimi procesin e vendimmarrjes në sektorin e energjisë ...