Postet nga: qerim qerimi

Kontestohet kandidimi i dy personave për anëtarë të Këshillit Shtetëror të Cilësisë

Kandidimi i Driton Velës dhe i Mirlinda Batallit për anëtarë të Këshillit Shtetëror të Cilësisë (KSHC) u kontestua sot në mbledhjen që mbajti komisioni ...

Senati ka votuar statutin e ri të Universitetit të Prishtinës, këto janë risitë

Me 20 vota për, 3 abstenime dhe asnjë kundër, është votuar sot statuti i ri i Universitetit të Prishtinës.

Polemikat për heqjen ose lënien e emrit 'Hasan Prishtina' në emërtimin e UP-së

Emri “Hasan Prishtina” i Universitetit të Prishtinës ka shkaktuar polemika për javë të tëra, pasi rektori i këtij universiteti, Qerim Qerimi, kishte përmendur në media ...

U hap edicioni i 20-të i Javës së Bibliotekës në Kosovë

Biblioteka Kombëtare e Kosovës ka hapur të hënën edicionin e 20-të të Javës së Bibliotekës në Kosovë.

Premtimet e rektorit të ri për përmirësimin e gjendjes në UP

Kur janë bërë gati 3 muaj që kur është zgjedhur në krye të Universitetit të Prishtinës, ‘Hasan Prishtina’, rektori Qerim Qerimi ishte i ftuar në emisionin #KallxoPernime.

Rektori Qerimi tregon për masat që do të ndërmerren ndaj mësimdhënësve plagjiatë

Rektori i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, Qerim Qerimi, tha se ai si rektor nuk mund të ndërmarrë masa të tjera ndaj atyre që bëjnë plagjiaturë pos ...

Qerimi: Pjesa më e madhe e buxhetit të UP-së shkon për paga

Në emisionin “Kallxo Përnime” po diskutohet edhe për buxhetin e Universitetit të Prishtinës.

Politika dhe UP-ja, ndikimi i hapjes së universiteteve nëpër qytete

Pushtetet e ndryshme në Kosovë kanë marrë vendime lidhur me universitetet, që mund të shihen si vendime që sjellin vota nga studentët.