Postet nga: qnr

Nis numërimi i votave të diasporës për kryetar të Dragashit

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve ka nisur numërimi i votave të pranuara nga jashtë Kosovës, të cilat i takojnë përsëritjes së rundit të ...

Nis procesi i numërimit të votave me kusht dhe të personave me nevoja të veçanta

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve ka filluar procesi i numërimit të votave me kusht dhe të personave me nevoja dhe rrethana të veçanta.

VIDEO: PDK në Dragash kërkon që votat e diasporës të mos përfshihen në rezultatin përfundimtar

Kryetari i degës së Partisë Demokratikë të Kosovës në Dragash, Vehbi Nazifi, ka kërkuar nga KQZ dhe PZAP që rezultatet e votave të diasporës të mos ...

Kandidatët për kryetarë të komunave që morën vetëm nga 1 votë nga diaspora

Kandidati për kryetar të Malishevës nga radhët e Nismës Socialdemokrate, Ekrem Kastrati, ai për kryetar të Vushtrrisë nga PDK-ja, Ferit Idrizi dhe kandidati për ...

Këto janë votat e diasporës për disa nga kandidatët për kryetarë të komunave

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është duke vazhduar numërimi i votave nga diaspora për rundin e dytë të zgjedhjeve, që është mbajtur më 14 nëntor.

Nis numërimi i votave të diasporës, ekspozohen zarfet e fletëvotimeve

Numërimi i votave që kanë ardhur me postë në Kosovë ka filluar sot nga ora 18:00 në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve.

Sot fillon rinumërimi i 292 vendvotimeve

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve sot ka filluar rinumërimi i 292 vendvotimeve që u takojnë Zgjedhjeve Lokale për Kuvende Komunale të cilat u mbajtën më 17 ...

Xhafer Gashi fitoi më së shumti nga votat me kusht

Qendra e Numërimit dhe Rezultateve ka publikuar rezultatet e votave me kusht dhe atyre të personave me nevoja të veçanta në komunën e Obiliqit.