Postet nga: Komuna e Gjilanit

Ndalimi dy orësh i kryetarit Alban Hyseni për të hyrë në Serbi, flasin nga komuna e Bujanocit dhe Gjilanit

Kryetari i Gjilanit Alban Hyseni dhe deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Luan Aliu janë ndaluar në pikën kufitare “Dheu i Bardhë” me Serbinë derisa ishin duke udhëtuar ...

Kuvendi Komunal i Gjilanit kërkon lirimin prej 100 eurove për tatimin në pronë

Me 35 vota për, një kundër dhe një abstenim, Kuvendi Komunal i Gjilanit ka kërkuar nga Ministria e Financave Punës dhe Transfereve (MFPT) që t`i liroj ...

Katër muaj kohë për komunën që t’i ndajë 1 mijë euro 'HandiKOS'-it në Gjilan

Një mijë eurot që pritej se do të ndaheshin në gusht ose shtator të 2022-ës për organizatën joqeveritare “HandiKOS” në Gjilan nuk janë alokuar ende, e të ...

Dyshime të forta se tenderi 155 mijë euro u fitua përmes dokumentacionit të falsifikuar 

Kompania “ARF Sh.P.K” ka arritur të nënshkruajë një kontratë për ‘furnizim me material zyrtar’ në vlerë 155 mijë euro me Komunën e Gjilanit falë një dokumenti ...

Nxënësit e dy shkollave në Gjilan, po mbajnë mësim në një objekt

Në komunën e Gjilanit, dy shkolla fillore janë duke mbajtur mësim me orar të shkurtuar, në po të njëjtin objekt.

Bllokimi i investimeve kapitale si pasojë e inflacionit, Qeveria synon ta zgjidhë me ligj të veçantë

Shumë komuna të Kosovës janë detyruar të shkëpusin disa kontrata të prokurimit publik, për shkak të rritjes së çmimeve në treg e nivelit të lartë të inflacionit.

Buxheti i Komunës së Gjilanit për 2023 pritet të jetë 32.5 milionë euro

Kuvendi Komunal i Gjilanit ka miratuar sot propozim-buxhetin për vitin 2023, në vlerë prej 32 milionë e 599 mijë euro.

Komuna e Gjilanit u vendos GPS veturave zyrtare

Komuna e Gjilanit ka vendosur GPS (Sistemi Global i Pozicionimit) në 30 vetura zyrtare, për të monitoruar përdorimin e tyre.