Postet nga: Ahmet Tahiri

Vendimi i gjykatës për Xhavit Halitin në lidhje me sulmin ndaj Arben Gashit në Kuvend

Gjykata e Prishtinës e ka gjetur fajtor dhe e ka dënuar deputetin e PDK-së, Xhavit Halitin, i akuzuar për sulm ndaj deputetit të LDK-së. Arben Gashit, më 18 ...

Sulmi ndaj Arben Gashit në Kuvend, Xhavit Haliti sërish mungon në gjykim

Në Gjykatën e Prishtinës ka dështuar sërish shqyrtimi gjyqësor për rastin e sulmit të Xhavit Halitit kundër deputetit Arben Gashi.

Dallaveret me vota të bashkatdhetarëve nga Austria, Sami Kurteshi dëshmitar në gjykimin ndaj ish-nënkryetarit të Pejës, Shkumbin Gashi

Ish-nënkryetari i Pjeës, Shkumbin Gashi, Sylë Blakaj dhe Kushtrim Gjebokaj u paraqitën në Gjykatën e Prishtinës për t`u përballur me akuzuat që ...

Dyshohet se familja e Naser Pajazitajt është sulmuar me armë zjarri

Shtëpia e Naser Pajazitajt, i cili ishte i dyshuar për vrasjen e Donjeta Pajazitajt, dyshohet se është sulmuar me armë zjarri.

Shpallen fajtor vëllezërit Llugaliu, në rastin e vrasjes së Fahri Bunjakut

Gjykata Themelore në Prishtinë, i ka shpallur fajtor dy të akuzuarit Sedat dhe Fejrad Llugaliu, për vrasjen e Fahri Bunjakut.

Shtyhet seanca në gjykimin për vrasjen e vitit 2016 në Podujevë

Për shkak të problemeve shëndetësore të njërit nga të akuzuarit në rastin e vrasjes së  Fahri Bunjakut në vitin 2016, seanca gjyqësore në këtë rast ...

Konflikti që nisi për kafshë dhe përfundoi me vrasje, eksperti i forenzikës tregon për analizat e ADN-së së të akuzuarve

Sadat dhe Fejard Llugaliu, të akuzuar për vrasjen e Fahri Bunjakut në vitin 2016-të në Podujevë, janë ballafaquar në seancë gjyqësore me ekspertin e forenzikës, Bashkim Mustafa.

Vazhdon seanca për vrasjen e vitit 2016-të në Podujevë

Sadat dhe Fejard Llugaliu, të akuzuar për vrasjen e Fahri Bunjakut në vitin 2016-të në Podujevë, janë ulur sërish në bankën e të akuzuarve në Gjykatën ...