Kuvendi i Shqipërisë miraton projektligjet nën tym - Pamje

Kuvendi i Shqipërisë nën tym ka mbajtur seancën e sotme, duke i miratuar disa priojektligje.

KALLXO.com mëson se mjeti që është hedhur nga opozita në Kuvend, është një lloj i tymit i cili është i fortë dhe shkakton probleme në fyt, si dhe shkakton vështirësi në të folur.

Raportohet se deputeti i opozitës (PD), Saimir Korreshi ka hedhur tymin në sallë dhe se më pas është përjashtuar nga kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla.

Disa prej pikave të rendit të ditur, të propozuara nga PD-ja nuk kaluan.

Për shkak të tymit seanca më pas është ndërprerë.