Postet nga: Mitrovicë e Jugut

Mitrovicë, një grua raporton se u sulmua nga i dashuri

Një person në Mitrovicë të Jugut është arrestuar dje nga Policia pasi dyshohet se ka sulmuar fizikisht një grua.

Mitrovicë e Jugut - Plagoset duke pastruar revolen e tij

Një person është plagosur dje në Mitrovicë të Jugut derisa ishte duke e pastruar revolen e tij.

Komuna e Mitrovicës së Jugut subvencionoi fermerë që nuk dëshmuan se kanë tokë e traktorë

Fermerët në Komunën e Mitrovicës së Jugut, u subvencionuan nga komuna në kundërshtim me thirrjen e shpallur për subvencionim. Përfituesit nuk kishin ofruar dë...

Mitrovica e Jugut subvencionoi dy klube sportive me 20 mijë euro në kundërshtim me rregulloren

Dy klubet sportive, njëra e basketbollit ndërsa tjetra e zhytjes por që bartin të njëjtin emër “Trepça”, në vitin e kaluar u subvencionuan nga komuna ...

Policia sekuestron dy armë në rajonin e Mitrovicës së Jugut - Pamje

Njësitet policore në Mitrovicën e Jugut dhe në Vushtrri, gjatë ditës së djeshme në dy raste të ndryshme  kanë sekuestruar dy  armë zjarri.

Komuna e Mitrovicës i punësoi 62 persona pa procedura të rekrutimit, Auditori gjeti se të njëjtit nuk u paguan

Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur se Komuna e Mitrovicës së Jugut kishte angazhuar 62 punonjës në arsim me kontrata të përkohshme dhe pa procedura të rekrutimit. ...

Kontrata u parashikua gabim, Auditori kërkon nga Komuna Mitrovicës së Jugut ta korrigjoj atë

Kontrata për bartjen e nxënësve nga fshati Koprivë për në fshatin Shipol dhe anasjelltas, doli të jetë parashikuar gabim. Kjo kishte ndodhë për shkak të ...

Komuna Mitrovicë e Jugut hap tender për drejtësinë sociale për komunitetet: rom, ashkali dhe egjiptian

Me qëllim të drejtësisë sociale për komunitetin rom, ashkali dhe egjiptian, Komuna Mitrovicë e Jugut inicioi tender publik nga organizimi i punëtorisë me drekë tradicionale e ...