Postet nga: Kuvendi

Zgjedhen anëtarët e rinj të Komisionit të Pavarur të Mediave

 

Kryeministri Hoti ftohet në tri interpelanca nga Kuvendi

Kryesia e Kuvendit të Republikës së Kosovës, u mblodh sot nën drejtimin e kryetares Vjosa Osmani, për të shqyrtuar kërkesën  e kryeministrit të Republikë...

Komisioni për buxhet e transfere miratoi raportin financiar të RTK-së

Komisioni parlamentar për Buxhet dhe Transfere i Kuvendit të Kosovës e ka miratuar raportin financiar të Radio Televizionit të Kosovës për muajt korrik-shtator, si dhe programin ...

Besnik Tahiri: Në qeverinë tonë nuk ka punësim me të njohshëm

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Besnik Tahiri  në seancën plenare të Kuvendit të Kosovës me të vetmen pikë të rendit të ditës, raportimi i kryeministrit, Avdullah ...

Blerim Kuçi i përgjigjet Rexhep Selimit: Nuk kam pa gjurmë të punës së ish-ministres Rozeta Hajdari

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi në prezantimin e punës së tij në 100 ditëshin e Qeverisë ka thënë se nuk ka gjetur gjurmë të punë...

Abelard Tahiri: Në raportin 100 ditësh të Qeverisë Hoti mësuam se Aeroporti ka probleme me sulmet e zogjve

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Abelard Tahiri në seancën për 100 ditëshin e Qeverisë ka thënë se raporti që kanë pranuar nga ekzekutivi, ka qenë ...

Hoti: Kur erdha në Qeveri, marrëdhëniet me Shqipërinë i kam gjetur pothuajse të ngrira

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, sot në Kuvendin e Kosovës do të raportojë mbi punën 100 ditëshe të Qeverisë.

Të enjten hidhet në votim përsëri projektligji për 10 përqindëshin e Trustit

Në seancën e së enjtes së Kuvendit të Kosovës, pritet të hidhet ne votim përsëri projektligji për Rimëkëmbje Ekonomike.