Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com

Rrëfimi i ministrit Hajrulla Çeku - LIVE

Sonte në emisionin “Kallxo Përnime” i ftuar është ministri i Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku, për të diskutuar për kulturën e sportin gjatë mandatit të tij.

Pse do ta vizitojë “Europa Nostra” Manastirin e Deçanit?

Pse është zvogëluar buxheti i federatave sportive?

A do të rriten rrogat e drejtuesve të institucioneve kulturore?

A do të ketë emërime politike në Këshillat e institucioneve kulturore/

A do të ndërtohet stadiumi kombëtar dhe ku?

A do rikthehen artefaktet e Kosovës nga Serbia?

Çka po ndodh me Manastirin e Deçanit?