Postet nga: Anëtarësimi

Osmani: Me kryeministrin e Çekisë diskutova për liberalizim të vizave e anëtarësim në NATO e Këshill të Evropës

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, njoftoi se gjatë takimit me kryeministrin e Çekisë, Petr Fiala, ka diskutuar për procesin e liberalizmit të vizave. Sipas Osmanit ky vendim është ...

Begaj: Shqipëria mbështet fuqimisht anëtarësimin e Kosovës në NATO

Presidenti i Shqipërisë, Bajram Begaj, ka thënë se Kosova dhe Shqipëria meritojnë të ardhmen në Bashkimin Evropian dhe në Aleancën Veri-Atlantike (NATO).

Përpjekjet e Kosovës drejt anëtarësimit në OGP

Sistemet e ndryshme politike mund të luajnë rol vendimtar në mënyrën se si qytetarët dhe qytetaret kërkojnë dhe marrin shërbime, si dhe në mënyrë...

Tirana dhe Shkupi hapin negociatat e anëtarësimit në BE

Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria më 19 korrik hapin zyrtarisht negociatat e anëtarësimit në Bashkimin Evropian.

Parlamenti bullgar voton për të zhbllokuar bisedimet e Maqedonisë së Veriut për anëtarësim në BE 

Parlamenti i Bullgarisë i dha të premten dritën jeshile qeverisë së këtij vendi, për të miratuar kuadrin negociues për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut ...

Zgjerohet lista e shteteve që e përkrahin anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës

Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Gjermania, Britania e Madhe, Finlanda, Austria e Shqipëria, janë vendet të cilat publikisht i kanë dhënë mbështetje të fuqishme Kosovës ...

Teatri Kombëtar i Kosovës anëtarësohet në Rrjetin Evropian të Teatrove

Teatri Kombëtar i Kosovës është anëtarësuar në Rrjetin Evropian të Teatrove (European Theatre Convention-ETC)”.

PDK anëtarësohet në rrjetin e Partive Liberale të Evropës Juglindore

Partia Demokratike e Kosovës është anëtarësuar në Organizatën e Partive Liberale të Evropës Juglindore (LIBSEEN).