Postet nga: MKRS

Agjencia Kundër Korrupsionit detyron MKRS-në ta largojë nga puna ish-shefen e kabinetit të ministrit

Jehona Shyti, drejtoreshë e Departamentit të Kulturës në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit do të duhet ta lërë vendin e punës pasi që Agjencia Kundë...

Në prag të zgjedhjeve Ministria e drejtuar nga Kujtim Gashi i PDK-së hap 18 konkurse për punësime

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, e drejtuar nga ministri në detyrë, Kujtim Gashi nga PDK, në prag të zgjedhjeve të parakohshme të 6 tetorit 2019, ka shpallur 18 konkurse për ...

Pse dështoi marrëveshja për punësimin e të rinjve kosovarë në Turqi?

Në mars të këtij viti, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit nënshkroi një memorandum bashkëpunimi me kompaninë “Ayyt Career” që përfaqësohej nga agjencia “Alba ...

Ministri Gashi inspekton punimet në Kullën e Azem Galicës

Ministri në detyrë i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi ka inspektuar punimet që po bëhen për restaurimin dhe konsolidimin e Kullës së Azem Bejtës, ...

MKRS u ndau mbi 96 mijë 7 organizatave për trajnimin e të rinjve

Mbi 96 mijë euro i ka kushtuar Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit trajnimi i 300 të rinjve në fushën e ndërmarrësisë dhe planeve të biznesit.

Ministria e Kulturës, kallëzim penal ndaj kompanisë që po e restauron Kalanë e Novobërdes

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka paraqitur kallëzim në Prokurorinë e Gjilanit kundër Srgjan Gjorgjeviq me banim në Novobërdë dhe kompanisë “KOTO” nga Serbia, e ...

Ministri Gashi priti në takim lamtumirës ambasadorin O’Connell

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka pritur sot në takim lamtumirës ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar në Prishtinë,  Ruairi O’Connell, të cilin e ...

Objekti pa leje në oborrin e muzeut, Inspektorati kërkon largimin tij

Afërsisht dy vjet më parë Muzeu Kombëtar i Kosovës kishte vendosur një objekt montazh në hyrje të tij, me qëllim që të rriste sigurinë në muze, ...