Postet nga: hajrulla çeku

Ministri që ka vetëm 14 euro para të gatshme në bankë

Hajrulla Çeku, ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka deklaruar në formularin e deklarimit të pasurisë të Agjencisë Kundër Korrupsionit se posedon vetëm 14 euro para të ...

Çeku: Liturgjia në Kishën Ortodokse Serbe, shkelje e ligjit

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku thotë se Kisha Ortodokse Serbe performoi një liturgji politike të enjten në objektin që gjendet në kampusin e Universitetin e Prishtinë...

Zyrtari serb i reagon ministrit Çeku për trashegiminë e kishave ortodokse

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit të Kosovës, Hajrulla Çeku ka deklaruar se të dhënat e Policisë së Kosovës tregojnë se gjatë vitit 2020 nga 57 incidente në ...

Ministria e Kulturës dhe Ambasada e Britanisë nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku dhe ambasadori i Britanisë së Madh në Kosovë,  Nicholas Abbott, kanë nënshkruar sot një memorandum bashkëpunimi.

“Artisti në thes të bërllokut”, grevë urie para Ministrisë së Kulturës (FOTO)

I mbështjell me thes të mbeturinave, kandidati për udhëheqës artistik të Teatrit Kombëtar të Kosovës, Sokol Plakolli po mban grevë urie para Ministrisë së ...

Ministri Çeku mban konferencë për media, premton llogari bankare për institucionet kulturore

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku ka mbajtur sot një konferencë për media me ç’ rast ka prezantuar programin dhe prioritetet e MKRS-së për 2021.

Kur dhe ku mund të ndërtohet stadiumi kombëtar, flet Hajrullah Çeku

Hajrulla Çeku, Ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka thënë në KALLXOPernime se pasi të bëhet studimi i fizibilitetit, do të mund të dijnë a mund ...

Nuk dihet numri i përgjithshëm i artefakteve muzeore, Ministria e Kulturës nis hartimin e regjistrit 

Kosova ende nuk ka një regjistër të të gjitha artefakteve të trashëgimisë që ndodhen në institucione muzeore dhe arkeologjike kosovare.