Ilustrim

Rinumërimi i 1.407 vendvotimeve përfundon sot

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve po vazhdon procesi i rinumërimit të votave të 1.407 vendvotimeve, për të cilat Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa vendosi të rinumërohen.

Rinumërimi i këtyre vendvotimeve pritet të përfundojë sot.

Të panumëruara janë edhe 37 vendvotime, të cilat pritet të përfundohen sot.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!