Postet nga: rinumërimi i votave

Daka: Për rinumërimin total të votave nevojitet arsyetim ligjor

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka, thotë se dyshimet për manipulim të votave të kandidatëve për deputetë e kanë dëmtuar procesin zgjedhor, por ...

PZAP urdhëron rinumërimin e votave të AAK-së, kandidatja e kësaj partie pretendon se votat i janë vjedhur nga bashkëpartiakja e saj

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP), e ka pranuar ankesën e kandidates për deputete nga radhët e AAK-së, Florentina Gjergjaj dhe ka urdhëruar KQZ-në ...

KQZ vendosë për rinumërimin edhe të 58 vendvotimeve

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), ka miratuar rekomandimin e kryeshefit ekzekutiv të Sekretariatit, Burim Ahmetajt për rinumërimin e 58 vendvotimeve.

Elezi: Deri më tani janë rinumëruar 161 nga 494 vendvotime

Zëdhënësi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valmir Elezi, tha se ky institucion është duke vazhduar me përmbushjen e detyrimeve kushtetuese dhe ligjore me që...

Në 370 vendvotime që do të rinumërohen, kadidatët kanë pasur më shumë vota se subjektet

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka vendosur për rinumërimin e 494 vendvotimeve në disa nga komunat e vendit.

KQZ pritet të marrë vendim për rinumërim të rreth 500 vendvotimeve

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do të mbajë mbledhje gjatë ditës së sotme në të cilën do të paraqitet një raport nga Qendra e Numërimit dhe Rezultateve dhe ...

KQZ vendosë që të rinumërohen 12 vendvotime

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), në mbledhjen e sotme ka marrë vendim për rinumërimin e vetëm 12 vendvotimeve.