Postet nga: Komisioni për Media

Nuk mbahet mbledhja e Komisionit për Media në të cilin do raportonte KPM

Mbledhja e Komisionit për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal nuk do të mbahet për shkak se nuk ka kuorum.

Ramadani: Të gjitha sulmet ndaj gazetarëve duhet të dënohen nga çdo mekanizëm vendor e ndërkombëtar

Kryetari i Komisionit për Media dhe deputet i LVV-së, Valon Ramadani në seancën e Kuvendit ka folur për sulmet ndaj gazetarëve gjatë raportimit për situatë...

Parregullësitë e pretenduara nga Shukrije Rama dhe polemikat me RTK

Shukrije Rama, anëtarja e Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës ka ngritur disa pretendime për shkelje brenda mediumit publik sot, 28 prill para deputetëve të Komisionit për ...

Kontratat një burimore në RTK

Pesë kontrata një burimore i ka lidhur Radiotelevizioni i Kosovës gjatë vitit të kaluar. Këtë e tha drejtori i përgjithshëm i RTK-së, Shkumbin  Ahmetxhekaj në mbledhjen ...

Bordi dhe menaxhmenti në punëtori për reformë brenda RTK-së

Bordi dhe menaxhmenti i Radiotelevizionit të Kosovës do të organizojë një punëtori me theks mbi reformën brenda mediumit publik, modelet e financimit dhe me një dokument që ...

Dështon mbledhja në të cilën do të diskutohej raporti vjetor i RTK-së

Ka dështuar mbledhja e Komisionit për Media në të cilin ishte i ftuar Bordi i Radiotelevizionit të Kosovës për të shqyrtuar raportin vjetor.

Bordi i RTK-së mbyll dyert për 'telashet menaxheriale' dhe rregulloren për Festivalin e RTK-së

Bordi i Radiotelevizionit të Kosovës nuk ka lejuar që të monitorohet në tërësi mbledhja e fundit e mbajtur të enjten pasdite.

Anëtarja e bordit të RTK-së thotë se ka tendencë për frikësim nga drejtori gjeneral, Shkumbin Ahmetxhekaj

Anëtarja e Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës, Shukrije Rama ka thënë se po ndihet nën presion nga drejtori i përgjithshëm të RTK-së, Shkumbin Ahemtxhekaj.