Postet nga: PZAP

PZAP-ja dënon Listën Serbe me 400 euro gjobë për shkak të shkeljes së heshtjes zgjedhore

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) e ka cilësuar të bazuar ankesën e organizatave BIRN dhe Internews Kosova, duke e dënuar Listën Serbe me 400 ...

LDK dënohet me 3,500 euro nga PZAP

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) e ka gjobitur me 3 mijë e 500 euro për tre raste të ndara Lidhjen Demokratike të Kosovës.

Edhe koalicioni NISMA-AKR-PD dënohet për shkelje të heshtjes zgjedhore

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka miratuar dy ankesat e organizatave BIRN dhe Internews Kosova, për shkelje të heshtjes zgjedhore nga koalicioni NISMA-AKR-PD, duke e dë...

PDK-ja dënohet me 400 euro për shkelje të heshtjes zgjedhore

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka dënuar me 400 euro Partinë Demokratike të Kosovës (PDK), pas ankesës së organizatave BIRN dhe Internews Kosova.

PDK gjobitet me 3.100 euro për shkeljet gjatë ditës së votimit

Partia Demokratike e Kosovës është gjobitur me 3 mijë e 100 euro në dy raste të ndara, nga Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP).

AAK-PSD dënohet me 4 mijë e 500 euro për shkelje të heshtjes zgjedhore

Koalicioni parazgjedhor AAK-PSD është dënuar me 4 mijë e 500 euro gjobë në dy raste të ndara nga Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP), për shkelje të heshtjes ...

Shkelje e heshtjes zgjedhore, Vetëvendosja dënohet me 4 mijë e 100 euro nga PZAP

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka aprovuar 11 ankesat e organizatave BIRN dhe Internews Kosova, që kanë të bëjnë me shkeljen e heshtjes zgjedhore nga Lëvizja ...

Vendimi i PZAP-së: Nuk ka rinumërim të votave

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka marrë vendim për të hedhur si të palejuara ankesat e paraqitura nga PDK, LDK dhe nga koalicioni NISMA-AKR-PD që të ...