Postet nga: Komuna e Dragashit

Zbulohen keqpërdorime në numërimin e votave në Dragash

Monitoruesit e KALLXO.com, të cilët janë duke përcjellë procesin e rinumërimit të votave në Dragash, kanë vënë në pah dallime të mëdha që nga ...

Dyshime për ‘avullim’ të parave publike, Auditori gjen se nuk u zbatuan kontratat

Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur më së shumti probleme në fushën e prokurimit në Komunën e Dragashit për vitin 2018.

Problemet me punësime dhe punëtorë në Dragash

Auditori ka gjetur parregullsi në angazhimin e stafit me kontrata mbi vepër në Komunën e Dragashit. Në raportin e auditimit për vitin 2018 thuhet se Komuna e Dragashit ...

Inovacioni në tenderë, 894 transaksione për blerjet nën 100 Euro

Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur se Komuna e Dragashit ka shmangur procedurat e hapura të prokurimit në disa tenderë.

Komuna paguan 5,700 euro për kaldanë që nuk u vendos në shkollë

Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur se në shkollën fillore në fshatin Loposhnik të Komunës së Dragashit nuk ishte vendosur kaldaja siç ishte parashikuar me kontratë.

Komuna paguan 36 mijë euro për punët e pakryera

Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur se Komuna e Dragashit ia ka paguar 36 mijë euro kompanisë “Renelual Tahiri”, për kontratën “Asfaltimi i rrugës Krushevë – Zlipotok - ...

Stadiumi i mangët, Dragashi paguan për punët që nuk janë kryer

Auditori ka gjetur se kompania e kontraktuar për të ndërtimin e stadiumit në komunën e Dragashit nuk i ka përfunduar të gjitha punët për ...

Qindra euro për dreka e hamburgerë

Komuna e Dragashit nuk kursen buxhetin e saj kur vie në pyetje shënimi i ditëve të shkollave apo edhe ndonjë manifestim tjetër.