Punime në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë nesër ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:

LP 10kV Prelluzha (kodi: 18024003) nga ora 09:00 deri në ora  14:00

Vendet: Fidanishte, Fidanishte Kastriot , Hashanët, Elektro monti, Palaj. Stanovci i Ulët, Prilluzha, Lumi i Madh, Gllavotini, Bivolaku, Zhilivoda, Strovci dhe Bequku.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

Nga NS 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Fshatrat 2 (kodi: 14000010) nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm ,Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja:  Mirëmbajtje preventive,.

3a.

NS 220/35/10 [kV] Podujevë do të ndërprehet: Degëzimi  10[kV] nga ora 10:30 deri 15:00

1.NS 10/04[kV] Pompa Dini priv (Kodi: 14000009088)

2.NS 10/04[kV] Konushec 1 (Kodi: 14000009089)

3.NS 10/04[kV] Burrice (Kodi: 14000009091)

4.NS 10/04[kV] Konushefc -Visoket bashkinv. (Kodi: 14000009222)

5.NS 10/04[kV] Konushevc Berishët ZPR 2015 (Kodi: 14000009254)

6.NS 10/04[kV] Sibovc Llapi (Kodi: 14000009365)

7.NS 10/04[kV] Sibovc Zeka (Kodi: 14000009366)

8.NS 10/04[kV] Sibovc I Eperm (Kodi: 14000009224)

9.NS 10/04[kV] Sibovc i ultë (Kodi: 14015001018)

Vendet: Fshatrat: Konushec,Buric dhe Sibovc i Ulët nga një pjesë.

Arsyeja:  Mirëmbajtje preventive, vendosja dhe premontimi i shtyllave dhe shtrëngimi i përçuesve.

Pejë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10[kV] Klina do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] J15 – Qyteti Klina (kodi: 52000012) nga ora 09:00 deri në ora  14:00

Vendet: Rrugët: Abedin Rexha, Dëshmorët e Kombit (një pjesë), Ded Gjon Luli (një pjesë), Haxhi Zeka (një pjesë),  Isa Boletini (një pjesë), një pjesë e Klinës, Lidhja e Prizrenit, Maluzhganë (një pjesë), Marija Shllaku (një pjesë), Mehdi Morina (një pjesë), Mujë Krasniqi, SHeshi Mujë Krasniqi, Qendra Zejtare (një pjesë), Skender Rexhepi dhe një pjesë e rrugës Struga.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i shtyllave të tensionit të mesëm 10kV,  përforcimi i rrjetit.

2.

Nga TS 35/10[kV] Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zallqi (kodi: 50052003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Gurakoc Musollet, Gurakoc, Prekalle, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovice, Osojan, Tupeq, Bllagaq, Dreja

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive dhe ndërrimi i izolatorëve.

Punime nga palët e treta

1.

Nga NS 110/10[kV] Klina do të ndërprehet:

Dalja  10[kV] Jashanica( kodi: 52000003) nga ora 11:00 deri 16:00

Vendet: fshatrat: Doberdol, Dush (një pjesë), Gjurgjevik, Gjurgjeviku i Madh, Jashanica, Jellovci, Klinavcë (një pjesë), Pogragjë, Resnik, Shtaricë, Siqevë dhe Ujëmir.

Arsyeja: Realizimi i sistemit të hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Vërejtje

Dalja ka BRRE!

Prizren:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10][kV] Dragash )do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bresana (kodi: 30036007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat : Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhe, afariste: N.P.T “Mulliri”  Buzez, N.T.P., Qumshtorja Sharri Kuk, Restoran Opoja

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar).

2.

Nga TS 35/10[kV] Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10kV Restelica (kodi: 30036002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lubovishte, Kukjan, Vranishte,Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok dhe  Orqushë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,  revizion i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar)

Ferizaj:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10][kV] Dragash )do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bresana (kodi: 30036007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat : Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhe, afariste: N.P.T “Mulliri”  Buzez, N.T.P., Qumshtorja Sharri Kuk, Restoran Opoja

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar).

2.

Nga TS 35/10[kV] Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10kV Restelica (kodi: 30036002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lubovishte, Kukjan, Vranishte,Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok dhe  Orqushë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,  revizion i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar)

Gjakovë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10kV Denji (kodi: 82081007) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, dhe Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.