Postet nga: punime ne rrjet

Punime në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës nesër dhe pasnesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër dhe pasnesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat ...

Punime të domosdoshme, KEDS njofton për vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës nesër dhe pasnesër

Kompania KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit dhe punimeve në projekte investive nesër dhe pasnesër në disa lokalitete ...

Punime në rrjet, KEDS njofton për vendet që do përballen me ndërprerje të energjisë gjatë tri ditëve të ardhshme

Kompania KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit dhe punimeve në projekte investive të enjten, të premten dhe të shtunën ...

Punime në rrjet, KEDS njofton për vendet që do kenë ndërprerje të energjisë pasnesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se pasnesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete ...

Punime në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës të martën dhe të mërkurën

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër dhe pasnesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat ...

Punime në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës të mërkurën

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se pasnesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete ...

Punime në rrjet, KEDS njofton për vendet ku do të ketë ndërprerje të energjisë pasnesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se të premten do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa ...

Punime për siguri të sistemit, KEDS njofton për vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës nesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa ...