Marketi në Rogovë cak i hajnave, pronari publikon pamjet (VIDEO)

Një market në Rogovë në Gjakovë ka qenë cak i hajnave në natën e 2 qershorit.

Lulzim Hoti, pronar i marketit në rrjetin social “Facebook”, ka publikuar pamje nga vjedhja që është kryer nga disa persona të panjohur.

Hoti kërkoi mobilizimin e fshatit për t’u mos u lënë hapësirë dhe liri “hajnave që t’ua dëmtojnë pronat”.

“Arsyeja pse vendosa ti bëjë publike është t’ii njofim, hajnat, ti zbulojmë dhe të ruhemi prej tyre”, ka shkruar ai.

Këto janë videot që ka publikuar Lulzim Hoti në rrjetin e tij në “Facebook”