Postet nga: Gjykata Themelore në Prishtinë

Qytetari pretendon se banesën e blerë në 2010 në Prishtinë nuk e mori asnjëherë

Qytetari Arsim Hadri nga Gjakova, po pretendon se në vitin 2010 e ka blerë një banesë në Prishtinë, por edhe pas 12 viteve, ai nuk po arrinë të marrë këtë banesë.

Gjyqtari Valon Kurtaj flet për shpërputhjen e dënimeve në rastet e terrorizmit

Valon Kurtaj, gjyqtar në Departamentin Special në Gjykatën Themelore të Prishtinës, ka folur për hetimin dhe gjykimin e rasteve që kanë të bëjnë me terrorizmin dhe ...

Dosja: Si u lirua i akuzuari për sulm seksual ndaj nxënëses nga Podujeva

Një vajzë 14 vjeçare ishte sulmuar seksualisht në njërën nga shkollat e Podujevës në nëntor të vitit të kaluar sulmuesi një 19 vjeçar ishte liruar 48 ditë ...

RrGK: Të dyshuarit për dhunimin e 11-vjeçares në Prishtinë të marrin dënimin meritor

Rrjeti i Grave të Kosovës ka kërkuar shqiptimin e masës së paraburgimit ndaj të dyshuarve për dhunimin e vajzës 11-vjeçare në Prishtinë.

Dhunimi i 11-vjeçares, caktohet masa e paraburgimit edhe për të arrestuarin e dytë

Një vajzë 11-vjeçare pretendohet se është dhunuar seksulaisht nga 5 persona në Prishtinë.

Pas gjashtë vitesh lirohen nga akuza për rastin 'Stenta' ish-ministri dhe ish-sekretari i Ministrisë së Shëndetësisë

Ish-ministri i Shëndetësisë, Ferid Agani dhe ish-sekretari i kësaj ministrie Gani Shabani janë liruar në mungesë të provave, gjashtë vjet pasi ishin akuzuar për korrupsion.

Aksidenti në Podujevë, 30 ditë paraburgim për shoferin e autobusit

Gjykata Themelore në Prishtinë ka njoftuar se ka caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditësh kundër të pandehurit F.I., i cili dyshohet se ka kryer veprën ...

Obiliq, djali dënohet pasi e dogji shtëpinë e babait

Gjykata Themelore në Prishtinë ka dënuar me një vjet burgim me kusht të pandehurin M.K., i cili dogji shtëpinë e babait të tij.