Postet nga: Vjedhje

Fushë Kosovë, të miturit vjedhin ushqim nën kërcënimin e pistoletës lodër

Në rrugën ‘Dardania’ në Fushë Kosovë është kryer një vjedhje në një market nën kërcënim të armës lodër.

Prokuroria urdhëron nisjen e hetimeve për vjedhjen e bakrit në Trepçë

Një vjedhje e stoqeve të bakrit ka ndodhur ditëve të fundit në Ndërmarrjen Publike ‘Trepça’ në Mitrovicë.

Dy gra filmohen nga kamerat e sigurisë duke vjedhur në një lokal

Një grua ka raportuar se në lokalin e saj është kryer vjedhje nga dy gra të panjohura, në rrugën 'Lole Ribar' në Mitrovicën e Veriut.

Vidhen rreth 10 mijë euro në një qendër tregtare në Xërxë

Në mëngjesin e sotëm është kryer një vjedhje në një qendër tregtare në fshatin Xërxë të Rahovecit.

Prizrenasi dënohet me burg për vjedhjen e telefonit në shtëpi të shëndetit

Gjykata e Prizren ka shpallur aktgjykim dënues ndaj të akuzuarit  Sh.Ç., për veprën penale vjedhje.

Arrestohen tre emigrantë, tentuan të kryejnë vjedhje

Tre persona të dyshuar, një algjerian, një marokien dhe njëri i Libisë kanë tentuar të kryejnë vjedhje në një lokal dje në Prishtinë.

Arrestohet i dyshuari për tri vjedhje në një kompani në Gjilan

Policia e Kosovës ka arrestuar një të dyshuar për tri vjedhje në një kompani në Gjilan.

Arrestohen 3 të dyshuar për vjedhjen e dritareve në vlerë 1200 euro në Pejë

Policia e Pejës ka arrestuar 3 të dyshuar për vjedhje të rëndë në fshatin Vitomiricë të Pejës.