Xheneta Murtezaj

Xheneta Murtezaj

Xheneta Murtezaj është angazhuar si gazetare në KALLXO.com që nga korriku i vitit 2018, fillimisht si praktikante ndërsa brenda pak muajsh është ngritur në pozitën e Gazetares Juniore. Ajo ka përfunduar studimet Bachelor në fakultetin e Komunikimit Masiv – Gazetari në kolegjin AAB. Tani është duke i ndjekur studimet master në drejtimin ‘Administratë Publike dhe Diplomaci’ në kolegjin AAB. Ajo merret kryesisht më çështjet dhe hulumtimet sociale, qeverisje lokale, duke mos anashkaluar as raportimet në sektorë të tjerë.

Haradinaj pret që Britania të mbetet kundër ndryshimit të kufijve

Hapat që mund të zhbllokojnë tregtinë me Maqedoninë Veriore

Autobusi i djegur afër Kalimashit nga Mitrovica

Zenel Zenuni

Komuna e Skenderajt thotë së kanë hapur rast për familjen e 73 vjeçarit

Zenel Zenuni

Pamjet kur babai 73 vjeçar i dëshmorit të UÇK-së nxirret nga shtëpia me përmbarues privat

Problemet mes kompanive të udhëtimit nga Shqipëria në Kosovë

A dorëzohesh për tarifën nëse arrestohesh? Si ishte përgjigjur Haradinaj në mars

Dorëheqja e Haradinajt, Isa Mustafa mbledh kryesinë

Hoxhaj pas dorëheqjes së Haradinajt: Ky është një zhillim serioz për vend

Hashim Thaçi minimizon dorëheqjen e Ramush Haradinajt, i vie keq për këshilltarin

Pandeli Majko: Dorëheqja e Haradinajt i bën nder Kosovës

FOTOGALERI - Protestohet për vrasjen e të miturit nga Fushë Kosova

Haradinaj i flet studentëve ndërkombëtarë për bashkëjetesën mes komuniteteve në Kosovë

Aksident trafiku me disa të lënduar në Skenderaj

Pasuria e inspektorit të AKI-së që u bë këshilltar i Haradinajt