Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com

Intervistë: Liburn Aliu

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet intervista me ministrin e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu.

Ministri tregon si ndodhi që motra e tij dhe çika e axhës së tij u bënë pjesë e Odës së Farmacistëve të Kosovës.

Pse e nënshkroi zv.ministri i Infrastrukturës, Hysen Durmishi, kontratën për tiketën 5-euroshe?

Cilat hidrocentrale i ka ndalur ministri Aliu ditëve të fundit?

Pse kaq shumë kontrata njëburimore janë nënshkruar nga Ministria e drejtuar nga Liburn Aliu?

Cilat janë veprimet e Ministrisë që Kosova të marrë nën kontroll hapësirën ajrore, të cilën e kontrollojnë ende të tjerët?

Pse ishte Liburn Aliu në Panama?