Foto: Ilustrim

Instituti i Bujqësisë në Rahovec përfshihet nga zjarri

Objekti i Institutit të Bujqësisë në Komunën e Rahovecit dje gjatë pasditës është përfshirë nga zjarri.

Sipas Policisë nuk raportohet për të lënduar, dhe në vendin e ngjarjës kanë dalë njësitet e zjarrfikësëve duke lokalizuar zjarrin.

Sipas ankuesit, nga zjarri janë dëmtuar disa pajisje pune dhe inventar i ndryshëm.