52 plumba shkrepen në drejtim të spitalit "ONIX" në Banjë të Istogut

52 plumba janë shkrepur dje pas orës 02:00 të mesnatës në Banjë të Istogut.

Rasti dyshohet të këtë ndodhur në objektet përcjellëse të Spitalit Special për Terapi Fizikale me Rehabilitim ONIX.

Lajmin për KALLXO.com e ka konfirmuar prokurorja e rastit, Lumturije Vuçetaj, e cila tha se Policia ka arritur të mbledhë 52 gëzhoja.

“Rasti është duke u hetuar, janë ndërmarrë veprime për identifikimin e të dyshuarit”, tha ajo.

KALLXO.com merr vesh se plumbat janë shkrepur në drejtim të gjeneratorit dhe antenës telefonike.

Sipas prokurores kjo është hera dytë që është gjuajtur në drejtim të spitalit “ONIX”.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!