Postet nga: dhunë në familje

Në katër raste të raportuara për dhunë ndaj grave, të dyshuarit janë burra

Katër raste të dhunës në familje janë raportuar në Policinë e Kosovës në 24 orët e fundit.

YIHR e quan skandaloz dënimin me 300 euro ndaj të akuzuarit për dhunë fizike ndaj gruas

Iniciativa e të rinjve për të drejtat e njeriut’ (YIHR) e ka quajtur ‘skandaloz’ dënimin prej 300 euro të Gjykatës Themelore të Gjilanit ndaj një burri për ...

6 raste të dhunës në familje të raportuara gjatë 24-orëve

Gjashtë raste të dhunës në familje janë shënuar gjatë 24-orëve të fundit në vend.

Dhunë brenda një familje në Prishtinë, një person theret me thikë

Një person ka mbetur i therur me thikë si pasojë e një përleshje brenda një familje në Prishtinë. Policia ka njoftuar se tre persona të dyshuar janë arrestuar dhe ...

Në shtatë rastet e dhunës në familje në 24 orët e fundit viktimat janë gra

Policia e Kosovës në raportin 24 orësh ka raportuar shtatë raste të dhunës fizike e psikike ndaj grave në Kosovë.

Graqanicë, burri në gjendje të dehur sulmon fizikisht gruan

Policia e Kosovës ka arrestuar një person në  Graqanicë pasi i njëjti dyshohet se në gjendje të dehur ka sulmuar fizikisht gruan, mbrëmë.

Gjashtë persona të arrestuar për dhunë në familje në 24 orët e fundit

Gjashtë raste të dhunës në familje janë raportuar në 24 orët e fundit në Policinë e Kosovës.

Pesë raste të dhunës në familje për 24 orë

Pesë raste të dhunës në familje janë raportuar në 24 orët e fundit në Kosovë.