Postet nga: arrestime

40 të arrestuar për moszbatim të vendimit të Qeverisë për masat kundër Covid-19  

40 persona janë arrestuar gjatë ditës së djeshme nga Policia e Kosovës në gjithë vendin, për shkak se nuk i kanë respektuar masat e vendosura të Qeverisë pë...

Policia arrestoi mbi 20 persona që s`e respektuan orën policore

Policia e Kosovës ka arrestuar mbi 20 persona gjatë ditës së djeshme të cilët nuk kanë respektuar vendimet e institucioneve vendore për parandalimin e përhapjes së ...

Gjakovë, arrestime për mos-respektim të masave të Qeverisë ndaj coronavirusit

Edhe në Gjakovë bëhet e ditur që ka disa të arrestuar për shkak të mosrespektimit të dispozitave që parasheh legjislacioni i Kosovës për mbrojtje nga së...

Coronavirusi - Bizneset nuk i binden ligjit, arrestohen tre persona në Vushtrri

Në tri raste të ndara, Policia e Kosovës i ka arrestuar tre persona të cilët kanë vepruar në kundërshtim me vendimin e Qeverisë, duke punuar në lokalet ...

Gjilan, arrestohen pasi organizuan faljen e namazit në shtëpi

Policia e Kosovës i ka arrestuar tre persona pasi kishin organizuar faljen e namazit në shtëpi duke mos iu përfillur vendimeve për parandalimin e përhapjes ...

Dyshohet se mbajtën armë pa leje, arrestohen tre gjakovarë

Dy raste të armëmbajteve pa leje janë shënuar dje në Gjakovë.

Turqia arreston 228 persona të dyshuar për lidhje me Gulenin

Prokurorët turq që po hetojnë ushtrinë dhe ministrinë e Drejtësisë, urdhëruan arrestimin e 228 personave për lidhje të dyshuara me rrjetin, për të cilin Ankaraja thotë ...

Arrestime për ryshfet në Gjykatë dhe Prokurori të Prishtinës

Katër persona të dyshuar për marrje e dhënie të ryshfetit janë arrestuar në Pallatin e Drejtësisë.