Kolona në Morinë | Foto: Facebook

Kolona në Pikën Kufitare Kosovë – Shqipëri

Në pikën kufitare Kosovë – Shqipëri në Morinë sot ka fluks të madh të automjeteve dhe janë krijuar kolona të gjata.

Kolona në pikën kufitare Kosovë – Shqipëri shihet në disa fotografi të publikuara nga një qytetar në rrjetet sociale.

Megjithkëtë, Ministria e Punëve të Brendshme në bashkëpunim me Open Data Kosovo dhe Girls Coding Kosova para tri ditësh kanë lansuar aplikacionin social “Pritjet Kufitare” i cili synon të ndihmojë qytetarët e Kosovës të planifikojnë udhëtimet e tyre ndërkufitare për të kursyer kohë, për të shmangur vonesat e trafikut dhe për të kaluar kufirin sa më shpejt që të jetë e mundur

Ky aplikacion i mbledh të dhënat nga 12 kalimet kufitare dhe gjeneron video në kohë për të treguar statusin e çdo pike kufitare. Shfaq automatikisht të dhënat për profilet e mediave sociale dhe është projektuar për të ndihmuar përdoruesit të marrin vendime në lëvizje./21Media

10 Mars 2018 - 11:45

RTV 21 10/03/2018 - 11:45
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend