Alvini dhe fundosja e chipmankëve

 

TEMA: Chipmankët dhe Chipetët e kthejnë një anije në vendin e tyre të lodrave. Por, kjo anije u prishet në një ishull të largët. Por, duke u munduar që të gjenin rrugën mbrapa, ata kuptojnë se ky ishull, në fakt, nuk ishte i pabanuar. Tani ata duhet të mbijetojnë në këtë ishull të Polinezisë.

Rolet: Anna Faris, Jason Lee, Justin Long, Mathew Gray Gubler, Jesse McCartney

Regjia: Mike Mitchell