Kandidatët për Hanin e Elezit në Debat Pernime

Kandidatët për kryetar të Hanit të Elezit në zgjedhjet e 22 tetorit janë përballur në Debat Pernime të moderuar nga Jeta Xharra.

Në këtë debat kandidatët Florim Shkreta (PDK), Hyrijete Isufi (LDK) dhe Rufki Suma (Kandidat i Pavarur) folën për programet e tyre për këtë komunë gjatë mandatit të ardhshëm katërvjeçar në rast se votohen për kryetar të komunës më 22 tetor.

Pjesë e debatit do të jenë edhe deklaratat e bashkëshorteve të kandidatëve rreth bashkëshortëve të tyre.

Premtimi i Thyer i Kadri Veselit për Mos-Rrëzim të Qeverisë

by Erjonë Popova
NA NDIQNI

Send this to a friend