Postet nga: Brezovica

Brezovica, atraksion turistik, por pa investime

Rreth njëmijë vende në Kosovë, konsiderohen si atraktive për turizëm dhe preferohen për t’u vizituar. Kështu thonë përfaqësues të shoqatave të turizmit ...

VIDEO - Bora e parë mbulon Brezovicën

 

Foto – Brezovica e mbytur në bërllok

Shkrirja e borës e ka lënë një pamje të pahijshme në një nga atraksionet turistike të Kosovës.

Ushtarët e FSK-së përkujdesen për sigurinë e vizitorëve në Brezovicë

Gjatë kësaj fundjave Qendra e Skijimit në Brezovicë, ka pritur një numër të madh të vizitorëve pas disa ditëve që ishte e mbyllur.

Hapet Qendra e Skijimit në Brezovicë

Agjencioni për Mbrojtjen e Mjedisit të Kosovës ka njoftuar përmes komunikatës se Qendra e Skijimit në Brezovicë është hapur për vizitorët dhe shfrytëzuesit ...

Brezovica e mbyllur edhe këtë fundjavë

Rreziku nga ortekët e mundshme ka bërë që Agjencia për Mbrojtjen e Mjedisit të Kosovës të mbajë të mbyllur për turistët dhe këtë ...

Reshitaj- Haki Abazit: Nuk kam nënshkruar dokumente në dëm kombëtar

Në emisionin e fundit të “Jeta në Kosovë” u debatua për gjetjet e analizës së Hekuran Muratit për zgjatjen e pistës së aeroportit që sipas tij ...

Mujota: 53 milionët për Bechtel & Enkën mund të negociohen ende

Sipas raportit “Kontratat e dëmshme të Kosovës, kush ka faj?”, të realizuar nga Instituti Riinvest, shkeljet më flagrante janë bërë në pesë kontratat e mëdha, në ...