Postet nga: berat rukiqi

Kryetari i Odës Ekonomike: Viti 2022 do të jetë shumë më sfidues se viti 2021

Për disa arsye, ekonomia kosovare do të ketë më shumë telashe përgjatë vitit 2022 se në vitin e kaluar.

Çka ndikoi në rritjen e çmimeve në Kosovë?

Berat Rukiqi, kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës (OEK) në emisionin “KALLXO Përnime” ka rrëfyer se çfarë ka ndikuar në rritjen e çmimeve në vend dhe ...

Rritja e çmimeve - LIVE

Rritja e çmimeve është tema që trajtohet në emisionin “Kallxo Përnime”.

Rukiqi: Nuk pritet stabilizim i çmimit të energjisë deri në vitin 2022

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, përmes një konference ka folur për energjinë elektrike dhe rritjen e çmimit gjatë muajve të fundit.

Masat e reja, reagon kryetari i Odës Ekonomike

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës (OEK) Berat Rukiqi nuk po pajtohet me masat e propozuara nga ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia.

Rukiqi kërkon nga Komisioni për Ekonomi që të trajtohet çështja e monopolit të naftës

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës (OEK) Berat Rukiqi në takimin e tij më anëtarët e Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti ...

Nevoja e shtetit për para përballë vështirësive të bizneseve për pagesën e tatimeve në pandemi

Kanë mbetur më pak se 10 ditë kur Administrata Tatimore e Kosovës mund të fillojë bllokimin e llogarive të bizneseve të cilat nuk do t’i paguajnë obligimet tatimore deri ...

Bizneset deklarojnë gjendje jo të kënaqshme në tremujorin e fundit të vitit 2020

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës Berat Rukiqi sot përmes një konference ka shpalosur raportin nga të gjeturat e anketimit të bizneseve, për tremujorin e katë...