Postet nga: Bedri hamza

Komuna e Mitrovicës së Jugut ndan 230 bursa, publikohet lista e studentëve përfitues

Kryetari i Komunës së Mitrovicës së Jugut, Bedri Hamza, ka njoftuar se ka përfunduar procesi i përzgjedhjes së 230 studentëve që do të marrin bursë nga ...

Kuvendi Komunal i Mitrovicës miratoi ndarjen e 30 mijë eurove për të lënduarit nga shpërthimi i bombolës së gazit në Kçiq

Kuvendi Komunal i Mitrovicës së Jugut të mërkurën ka miratuar propozimin për përkrahje financiare në vlerë prej 30 mijë euro për familjen ku mbetën ...

Komuna e Mitrovicës ndan 20 mijë euro për të lënduarit nga shpërthimi i bombolës së gazit në Kçiq

Kryetari i Mitrovicës, Bedri Hamza ka njoftuar se do të merr vendim për të ndarë 20 mijë euro për  personat që janë lënduar si pasojë e shpë...

Kryetari i Mitrovicës viziton të lënduarit nga shpërthimi i bombolës së gazit në Kçiq

Kryetari i Mitrovicës, Bedri Hamza, ka vizituar personat që janë lënduar si pasojë e shpërthimit të një bombole të gazit në një shtëpi në fshatin Kç...

Çështja e faljes së 100 eurove të tatimit në pronë s'u miratua si rend dite në seancën e Kuvendit të Mitrovicës

Në mbledhjen e Kuvendit Komunal të Mitrovicës Jugore të mbajtur sot është diskutuar falja e 100 eurove të tatimit në pronë për qytetarët e Mitrovicës si dhe ...

Në Mitrovicë nis ndërtimi i bibliotekës “Latif Berisha”, punimet pritet të përfundojnë në fillim të vitit 2025

Në Mitrovicë sot kanë filluar punimet për ndërtimin e bibliotekës “Latif Berisha”.

Nis ndërtimi i QKMF-së në lagjen “Ilirida” në Mitrovicë

Sot kanë filluar punimet për ndërtimin e objektit të Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në lagjen “Ilirida” në Mitrovicë, e cila pritet të ofrojë shërbime ...

Krasniqi: Rreth 700 familje do të përfitojnë drejtpërdrejtë nga ndërtimi i rrugës “Ali Zeneli” në Mitrovicë

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, ka thënë se rreth 700 familjë do të përfitojnë drejtpërdrejtë nga hapja dhe ndërtimi i rrugës “Ali ...