Postet nga: Arbërie Nagavci

Ministrja Nagavci: Do ndajmë bursa për studentët e komuniteteve rom, ashkali dhe egjiptas

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, gjatë vizitës në shkollën “Xhemajl Kada” në Pejë, ka thënë se diskriminimi nuk ka vend në shkollat e Kosovës.

Ministrja Nagavci fton studentët të aplikojnë në programin për studime Master në ShBA

Programi Fulbrght ka hapur konkursin që u ofron studentëve të kryejnë studime Master në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Nagavci thirrje mësuesve t’i nxisin nxënësit për lexim

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, ka thënë se mësimdhënësit, bashkë me prindërit dhe gjithë komunitetin, duhet të shtojnë përpjekjet që të nxisin gjeneratat ...

Zemaj – Nagavcit: Nuk interpretohen vendimet e Gjykatës Kushtetuese

Deputeti i LDK-së, Armend Zemaj, në seancën e Kuvendit të Kosovës ia dha një këshillë ministres së Arsimit, Arbërie Nagavci, pas vendimit të fundit të Gjykatë...

Nagavci për vendimin në Kamenicë: Sikur të kishte ndodhur rasti në Prishtinë, nuk do të pritej kaq gjatë

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci në seancën e Kuvendit të Kosovës ka folur pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese që e shpalli ...

Selmanaj: Të shkarkohet menjëherë ministrja Nagavci

Deputeti nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Driton Selmanaj ka kërkuar shkarkimin e ministres së arsimit, Arbërie Nagavci pasi sipas tij, ajo ka shkelur Kushtetutë...

Nagavci: Ministria e Arsimit konsideron që vendimi i Kushtetueses përbën një vlerësim të kufizuar

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, është deklaruar për vendimin e Gjykatës Kushtetuese për organizmin e mësimit alternativ të nxënë...

PSD ia përgatit 'dorëheqjen' Arbërie Nagavcit

Gjatë një aksioni simbolik në Ministrinë e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, ish-kryetari i Kamenicës Qëndron Kastrati ia ka përgatitur letrën e dorëheqjes ministres ...