Postet nga: hani i elezit

Policia identifikon një burrë që dyshohet se ndihmoi katër të tjerë ta kalonin ilegalisht kufirin

Policia e Kosovës ka identifikuar një burrë që dyshohet se ka ndihmuar 4 persona të tjerë ta kalonin ilegalisht kufirin në Han të Elezit, mes Maqedonisë së Veriut dhe Kosovë...

Mungesa e të vepruarit për Sarkofagun e Kosovës flet për neglizhencë të madhe

Dy vite më pas që kur gërmuesit ilegalë zbuluan një sarkofag të lashtë në Kosovën jugore, autoritetet nuk kanë bërë asgjë për ta ruajtur arkivolin e ...

Dyshime për helmim nga uji, 47 banorë të fshatit Gorancë të Hanit të Elezit kërkojnë ndihmë mjekësore

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike i Kosovës (IKShPK) ka njoftuar se brenda 24 orëve të fundit janë paraqitur 34 raste në AMF-në e fshatit Gorancë, dhe 13 raste ...

Ofrohet mbështetja e Qeverisë në Han të Elezit për dyshimet për helmim nga uji

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi ka vizituar sot Komunën e Hanit të Elezit për të ofruar mbështetjen e nevojshme në lidhje me dyshimet pë...

Dyshimet për helmim në Han të Elezit, disa medikamente ende nuk kanë shkuar në QKMF-në e këtij qyteti

Që nga dita e djeshme, në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Han të Elezit kanë kërkuar ndihmë rreth 130 banorë të fshatit Gorancë. Dyshimet e para janë ...

Deklarohet Instituti i Shëndetësisë Publike pas dyshimit për helmim nga uji në Han të Elezit

Pas dyshimit për helmim nga uji të 130 qytetarëve të Hanit të Elezit, Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka njoftuar se kanë kryer ...

Dyshime për helmim nga uji, 130 banorë të fshatit Gorancë të Hanit të Elezit kërkojnë ndihmë në QKMF

Që nga dita e djeshme, në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Han të Elzit kanë kërkuar ndihmë rreth 130 banorë të fshatit Gorancë. Dyshimet e para janë ...

Rreth 100 persona kërkojnë ndihmë mjekësore në Han të Elezit, dyshohet për helmim

Rreth 100 persona kanë kërkuar ndihmë mjekësore, dje dhe sot, në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare (QKMF) në Hanë Elezit.